U Baru održana radionica na temu „Upotreba digitalnih alata u sindikalnom radu“

 Juče je u Baru, u prostorijama Sindikalnog povjereništva SSCG, u organizaciji Saveza sindikata Crne Gore i uz tehničku podršku Sindikata pomoraca i dokera Crne Gore, održana radionica na temu „Upotreba digitalnih alata u sindikalnom radu“.

Radionica u okviru Projekta „Sindikati za pravičan oporavak – jačanje uloge sindikata u ublažavanju krize izazvane pandemijom Covid19“, je druga u nizu takvih aktivnosti koje SSCG sprovodi u cilju razmjene iskustava, prikupljanja i formulisanja ideja, kao i sagledavanja realnih potreba  za specifičnim digitalnim alatima koji bi omogućili sindikatu da uhvati korak sa savremenim trendovima i  učinili njegov rad efikasnijim.

Učesnici radionice- predstavnici sindikalnih organizacija iz primorskih opština  –  imali su priliku da kroz neposrednu razmjenu ideja, zatim selekcije i prepoznavanja zajedničkih potreba daju direktan doprinos u tom procesu.

Podsjećamo, projekat koji Savez sindikata, posredstvom EKS realizuje ove i naredne godine finansiran je od strane Evropske komisije.

Naredna radionica održaće se u Podgorici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *