Vlada ima dobru volju da pomogne u rješavanju stambenih potreba policijskih službenika

Premijer Dritan Abazović ugostio je danas u svom kabinetu predsjednika Sindikata Uprave policije Mladena Šuškavčevića i tom prilikom kazao da Vlada ima dobru volju da pomogne u rješavanju stambenih potreba policijskih službenika.

Šuškavčević se, kako je saopšteno iz Vlade, zahvalio Abazoviću i ministru unutrašnjih poslova Fillipu Adžiću na „svemu što su zajedno uradili u cilju poboljšanja materijalnog statusa“ zaposlenih u policiji.

Abazović je naglasio da je poboljšan materijalni status policijskih službenika jedan vid zahvalnosti za „sigurnost i bezbjednost koju svi građani Crne Gore svakodnevno osjećaju“.

„Danas možemo slobodno konstatovati da je bezbjednost u Crnoj Gori na zadovoljavajućem nivou”, ocijenio je predsjednik Vlade.

Rekavši da je Sindikat Uprave policije „nailazio samo na podršku“ od čelnika i članova aktuelne Vlade, Šuškavčević je izrazio očekivanje da će od Vlade dobiti pomoć i u rješavanju stambenog pitanja zaposlenih u policiji.

„Naš Sindikat je do sada izgradio više od 570 stanova za naše zaposlene i neće se tu zaustaviti“, poručio je Šuškavčević dodajući da postoje planovi i lokacije u više opština gdje bi se uz pomoć Vlade moglo uskoro početi sa radom.

„Vlada ima dobru volju da pomogne i pomoći ćemo šta god budemo mogli. Mi bismo voljeli da ljudi dobiju krov nad glavom, jer su to i zaslužili”, zaključio je premijer Abazović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *