Čelnici Saveza Sindikata CG u petak će boraviti u radnoj posjeti Pljevljima

Rukovodstvo Saveza Sindikata Crne Gore (SSCG) na čelu sa Generalnim sekretarom Dukom Zarubicom i predsjednikom Granskog Sindikata stambeno-komunalne djelatnosti CG Brankom Plamencom u petak, 15. 11. 2019. godine boraviće u radnoj posjeti Pljevljima.

Planirano je da rukovodstvo SSCG održi sastanak sa rukovodstvom opštine Pljevlja na čelu sa predsjednikom Igorom Golubovićem. Pored ostalog na sastanku će se govoriti o položaju zaposlenih u preduzećima čiji je osnivač opština Pljevlja sa posebnim akcentom na preduzeća DOO „Grijanje“ i DOO „Komunalne usluge“.

Prije sastanka sa rukovodstvom opštine Pljevlja u organizaciji Sindikalnog povjereništva SSCG Opštine Pljevlja čelnici SSCG održaće sastanak sa predstavnicima radnika javnih preduzeća (Čistoća, Vodovod, Lokalni putevi, Grijanje i Komunalne usluge). Sastanku će prisustvovati i članovi Glavnog odbora Sindikata stambeno-komunalne djelatnosti CG kao izraz podrške zaposlenim u pomenutim preduzećima. Sastanak će biti održan u maloj sali SO Pljevlja sa početkom u 10 časova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *