ODRŽAN SASTANAK SA MINISTROM SPORTA I MLADIH VASILIJEM LALOŠEVIĆEM

Na obostrano zadovoljstvo održan je sastanak predstavnika Sindikata uprave i pravosuđa CG sa Ministrom sporta i mladih Vasilijem Laloševićem.

Predstavnici SUPCG Predsjednik Nenad Rakočević, predstavnik Sindikalne organizacije Ministarstva Miloš Lalević i predstavnik Asocijacije mladih Ivan Ivanović su prezentovali dosadašnje, odnosno planirane aktivnosti mladih kroz sindikalno djelovanje i projekte sindikalne NVO „Asocijacija za edukaciju i razvoj“, kao i aktivnosti i rezultate Sindikalne organizacije Ministarstva sporta i mladih i njenih članova u periodu bliske prošlosti.

U veoma konstruktivnom i prijateljskom razgovoru dogovorene su buduće zajedničke aktivnosti na planu razvoja i mladih i sporta preko infrakstrure SUPCG, kao i budući doprinos samog Ministarstva prema matičnoj Sindikalnoj organizaciji i njenim članovima. Postignuta je saglasnost obje strane povodom analize rada Uprave, a sada Ministarstva u smislu loših poslovnih odluka, gdje su se sami po sebi istakli negativni rezultati koji svakome mogu biti pokazatelj jedne prakse koja ni u kom slučaju ne može imati pozitivan epilog.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *