Balša Sekulić igrač sezone

U tradicionalnoj anketi, koju sprovodi među igračima „Telekom“ Prve crnogorske lige, Sindikat profesionalnih fudbalera Crne Gore juče je deveti put proglasio „NajTim Prve CFL“.

Svečano uručenje priznanjja organizovano je u Hotelu „Cue“ u Podgorici, a najbolje u sezoni 2021/2022 svojim glasovima su oda­bra­li fud­ba­le­ri ko­ji na­stu­pa­ju u crnogor­skim klu­bo­vi­ma. U akciji glasanja učestvovao je 191 fudbaler „Telekom“ Prve crnogorske lige, a nisu mo­gli da gla­sa­ju za se­be ili svo­je sai­gra­če, a ide­al­ni tim bi­ra­li su u formaciji 4-3-3.

Nakon sabiranja glasova, najbolji tim za sezonu 2021/2022 izgleda ovako: Marko Kordić (Iskra) – Momčilo Raspospović (Budućnost), Igor Ćuković (Budućnost), Miloš Drinčić (Sutjeska), Marko Vučić (Sutjeska) – Draško Božović (Dečić), Miloš Raičković (Budućnost), Novica Eraković (Sutjeska) – Viktor Đukanović (Budućnost), Igor Ivanović (Budućnost), Balša Sekulić (Iskra).

U izboru za najboljeg igrača Telekom 1. Crnogorske fudbalske lige izabran je fudbaler Iskre Balša Sekulić, koji je dobio 43 glasa. Na drugom mjestu je fudbaler Dečića i prošlogodišnji dobitnik ovog priznanja, Draško Božović sa 26 glasova, a treće mjesto po broju glasova za najboljeg igrača „Telekom“ Prve crnogorske lige zauzeo je igrač Budućnosti Viktor Đukanović sa 21 glasom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *