Potpisan sporazum o saradnji Sindikata uprave četiri države

Sporazum o saradnji regionalnih sindikata uprave četiri države – Crne Gore, Republike Srpske, Srbije i Sjeverne Makedonije potpisan je na sportsko – rekreativnim susretima koji su održani na Tari – područje Srbije.

Kako je kazao predsjednik Sindikata uprave Crne Gore Ranko Božović cilj sporazuma o regionalnoj saradnji je unapređenje sindikalnih aktivnosti na regionalnom nivou, a sve u cilju poboljšanja uslova života i rada zaposlenih u sindikatima ove četiri države.

“Ovo je prvi sporazum saradnje sindikata uprave koji smo potpisali na nivou regiona. Potpisnici sporazuma nastaviće da rade na daljem razvoju partnerskih odnosa sa izabranim predstavnicima sindikata i vlada ove četiri države uključujući razvoj i realizaciju projekata od zajedničkog interesa”, kazao je Božović.

Sporazum su potpisali predsjednik Sindikata uprave Crne Gore Ranko Božović, predsjednik Sindikata uprave Srbije Slađan Bobić, Sindikata državne uprave i lokalne samouprave Republike Srpske Branko Zelenović i predsjednik Sindikata državne administracije i uprave Sjeverne Makedonije Blagoje Ralpovski.

Izvor: cdm.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *