SSCG DOGOVORIO GRADNJU SINDIKALNE ZGRADE NA ŽABLJAKU

Na sastanku kojem su prisustvali predsjednik opštine Žabljak Veselin Vukićević sa saradnicima, predsjednik odbora direktora Crnogorskog fonda za stambeno solidarnu izgradnju Danilo Popović i generalni sekretar Saveza sindikata Crne Gore Duško Zarubica dogovorena je gradnja zgrade sa 30 stanova na Žabljaku za riješavanja stambenih pitanja zaposlenih ove opštine. Zgrada će se raditi na placu koji je opština Žabljak je dodijelila plac Fondu za stambenu i solidarnu izgradnju čiji je suvlasnik i osnivač SSCG.

Generalni sekretar Duško Zarubica je naglasio da će osnovni projekat biti gotov najduže za dva mjeseca i onda će se raspisati tender tako da se u julu očekuje početak gradnje zgrade. Opština Žabljak je, kako je istakao, odradila sve što je trebalo misleći na svoje građana i insistirajući da što prije dođe do zavšetka projekta

Kako je dodao zgrada će biti urađena po svim standardima, sa centralnim grijanjem i biće prilagođenima vremenskim uslovima Žabljaka.

Predsjednik opštine Žabljak pokazao je puno razumijevanje za interes zaposlenih na teritoriji ove opštine. Za stanove će moći da konkurišu samo zaposleni koji su sindikalno organizovani u Savezu sindikata Crne Gore. Cijena kvadrata će biti do 600 eura“ – kazao je Zarubica.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *