Pejović i Brajković održali sastanak sa rukovodiocem Službe zaštite i spašavanja opštine Pljevlja Goranom Čavićem

Danas su predsjednik strukovnog odbora vatrogasaca – spasilaca Crne Gore Ratko Pejović i predsjednik sindikalne organizacije vatrogasaca –  spasilaca Zoran Brajković razgovarali sa rukovodiocem Službe zaštite i spašavanja opštine Pljevlja Goranom Čavićem.

Na sastanku je bilo riječi o položaju vatrogasaca – spasilaca u Crnoj Gori u svijetlu Izmjena i dopuna zakona o zaštiti i spašavanju. Takođe je istaknut povoljan radno-pravni položaj vatrogasaca – spasilaca u Službi zaštite i spašavanja opštine Pljevlja kao i korektan odnos, razumjevanje i konstruktivna saradnja sa rukovodstvom opštine Pljevlja.

Na satanku je posebno bilo riječi i istaknuta je potreba na nabavkom lične zaštitne opreme ( odijela za prilaz vatri ) koja nedostaje vatrogascima za obavljanje svakodnevnih poslova te da bi u narednom periodu trebalo učiniti napore kako bi se ista nabavila. Pejović i Brajković su upoznali Čavića da će narednih dana o pomenutom problemu razgovarati i sa predsjednikom opštine Pljevlja Mirkom Đačićem.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *