SINDIKAT PROFESIONALNIH FUDBALERA IZABRAO JE I NAJTIM SEZONE

Proglasili smo najbolje za Sezonu 2017/2018 I CFL. 

Gala svečanost održana 24.maja u Hotelu Ramada je bila kruna akcije glasanja za NajTim i Najboljeg igrača Sezone 2017/2018. U glasanju su učestvovala 182 fudbalera, a kada je u pitanju Najbolji igrač, najviše glasova svojih kolega dobio je Ivanović. Najbolji strijelac Sutjeske u dominantnoj šampionskoj sezoni dobio je 57 glasova.

Drugo mjesto u anketi zauzeo je Marko Ćetković vezista Mladosti sa 35, a treće Ivanovićev suigrač Stefan Denković sa 20.

Peti put Sindikat profesionalnih fudbalera izabrao je i NajTim sezone.

Mjesto među 11 najboljih izborili su:

Milan Mijatović (Budućnost) – Dragan Grivić (Grbalj), Miloš Bakrač (Sutjeska), Igor Vujačić (Zeta), Ivan Novović (Mladost) – Stefan Lončar (Sutjeska), Stefan Denković(Sutjeska), Marko Ćetković (Mladost) – Igor Ivanović (Sutjeska), Nikola Krstović (Zeta), Admir Adrović (Mladost).

Ivanović, Mijatović, Vujačić i Bakrač i prošle godine bili su članovi najboljeg tima sezone.

Nagrade najboljim dodijeljene su na svečanosti u Hotelu Ramada, na kojoj su prisustvovali brojni gosti i prijatelji Sindikata, rukovodstvo FSCG na čelu sa predsjednikom Savićevićem, selektor Tumbaković sa stručnim štabom reprezentacije, predstavnici klubova i brojni proslavljeni sadašnji i bivši fudbaleri.

Priznanja članovima NajTima uručio je Mirko Raičević, član IO Sindikata, a pehar namjenjen najboljem igraču uručio je Željko Janović, koji je ovom prilikom poželio puno uspjeha svim izabranim igračima, kao i našim reprezentativcima u narednom kvalifikacionom ciklusu. Čestitke su upućene i FK Sutjesci na izvanrednoj sezoni koju su krunisali titulom prvaka I CFL.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *